Propagandiștii PSD de la luju.ro, tot mai aproape de Spitalul 9: plângere penală împotriva lui Timmermans, pentru… MCV! O nouă mizerie ordinară


Propagandiștii PSD de la luju.ro, tot mai aproape de Spitalul 9: plângere penală împotriva lui Timmermans, pentru… MCV! O nouă mizerie ordinară

Caz de Spitalul 9 în redacția ”Lumea Justiției”.

Așa-zișii jurnaliști luju.ro – un soi de Antena 3 online plătită de PSD cu 308.000 lei de la partid, potrivit dezvăluirilor Newsweek România – au găsit de cuviință să depună o plângere penală, la DIICOT, împotriva… oficialilor europeni (și nu numai) care au realizat Raportul MCV.

Potrivit delirului luju.ro, printre ”făptuitori” se numără Frans Timmermans, prim-vicepreședintele CE, Vera Jourova, comisarul pe Justiție, și Angela Cristea, șefa Reprezentanței CE în România. Numiții s-ar face vinovați de… constituire de grup infracțional organizat.

Halatul, cât costă halatul?!

De notat că această nouă mizerie ordinară comisă de propagandiștii luju.ro pe fundalul președinției românești a Consiliului UE nu va duce pe nimeni în eroare la Bruxelles, întrucât acolo se știe prea bine cine sunt, în realitate, ”jurnaliștii” Răzvan Savaliuc și Adina Anghelescu, personaje care se reproduc cotidian la Antena 3 și care susțin, cu frenezie direct interesată, ofensiva PSD-ALDE împotriva Justiției. De altfel, luju.ro nu este altceva decât un satelit al Antena 3 care se pretează în mod uzual celor mai imunde campanii de fake news. Amintim că luju.ro este ”locul” unde infractorii îi amenință și îi înjură pe magistrați, de ani de zile.

Dincolo de aceste aspecte, avertizăm că demersul propagandiștilor luju.ro se ”fundamentează” pe una dintre narațiunile predilecte ale Kremlinului (în acest caz, luju.ro se comportă, din nou, la fel ca Sputnik): România ar fi o ”colonie” a Vestului în care toate deciziile majore ar fi luate de ”oculte” externe.

Întrebăm, din nou: Halatul, cât costă halatul?!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.