Dragnea, motive serioase de neliniște. PSD, părăsit de un primar de oraș

Dragnea, motive serioase de neliniște. PSD, părăsit de un primar de oraș

Primarul oraşului Simeria (Hunedoara), social-democratul Emil Rîşteiu, se va ocupa de campania electorală a Pro România, partidul fostului premier Victor Ponta, la alegerile europarlamentare, potrivit Agerpres.

Edilul PSD a anunțat că va demisiona din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD, dar va rămâne membru de partid. Emil Rîşteiu a menţionat că nu va demisiona din PSD pentru că şi-ar pierde mandatul de primar, potrivit legii.

El a arătat că se va ocupa de campania pentru alegerile la Parlamentul European a organizaţiei judeţene Pro România Hunedoara, la solicitarea lui Victor Ponta.

Liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, a spus că primarul oraşului Simeria nu avea niciun motiv să ajute alt partid.

M-a informat că nu mai activează în PSD şi că doreşte să participe la o altă construcţie politică în judeţul Hunedoara. Privesc, cu părere de rău, orice plecare din partid, mai ales acum, când este vorba de un primar. Nu avea motive de plecare pentru că Guvernul României l-a sprijinit foarte mult pe primarul oraşului Simeria. Cred că va analiza această problemă şi că, din respect pentru cetăţenii din Simeria şi colegii din PSD, îşi va reveni”, a spus Nistor.