Dragnea, atac meschin împotriva PLUS și Pro România: Securiștii și-au făcut 2 partide, unul pe stânga și altul pe dreapta!


Dragnea, atac meschin împotriva PLUS și Pro România: Securiștii și-au făcut 2 partide, unul pe stânga și altul pe dreapta!

Duminică, 3 februarie, a avut loc Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat. Întâlnirea social-democraților s-a desfășurat după o perioadă plină de evenimente pe scena politică românească și anume de la controversatul buget al Guvernului Dăncilă pe anul 2019, la plecarea parlamentarilor din PSD către Pro România, la oficializarea alianței USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare.

Liviu Dragnea a susținut o conferință de presă la finalul întrunirii cu parlamentarii PSD, în care a lansat un atac venit din frustrare față Pro România după ce au plecat parlamentari din formațiunea social-democrată către partidul lui Victor Ponta. Atacul a constat în faptul că fostul premier ar avea o formațiune politică deținută de securiști, inclusiv de George Maior, respectiv Coldea.

Mai mult, în același stil obsesiv și caracteristic, Liviu Dragnea a făcut remarci și despre alianța USR-PLUS enunțând că partidul lui Cioloș este și el unul de securiști, dar cu doctrină de dreapta. 

"Securiștii și-au făcut 2 partide, unul pe stânga și altul pe dreapta. Pe stânga este partidul lui Maior și Coldea, Pro România, și pe dreapta partidul lui Cioloș. Este simplu. Asta arată o foarte mare disperare, faptul că au început să desfacă conservele, arată o mare disperare ceea ce este de bine", a declarat Liviu Dragnea. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.