AVERTISMENT de foc al unui sociolog cunoscut: electoratul PSD îl ADMIRĂ pe Putin! 30% dintre români au un discurs anti-occidental!


AVERTISMENT de foc al unui sociolog cunoscut: electoratul PSD îl ADMIRĂ pe Putin! 30% dintre români au un discurs anti-occidental!

Sociologul, profesorul și scriitorul Bruno Ștefan a atras atenția (duminică seară, la Realitatea TV) că electoratul PSD resimte o mare admirație față de… Vladimir Putin.

Precizările lui Bruno Ștefan au fost emise pe baza unor evaluări sociologice, una dintre concluzii fiind de-a dreptul înfiorătoare: 30% din populație este mai mult decât receptivă la discursurile anti-occidentale.

”Nu vă puteți închipui cât de mare este admirația electoratului PSD față de Putin! Avem 30% din populație cu un discurs anti-occidental”, a susținut Bruno Ștefan.

Cel mai recent Eurobarometru (octombrie 2018) avertiza că încrederea românilor în proiectul Uniunii Europene pierduse nu mai puțin de 10 procente, în doar șase luni.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.