"Revelația" președintelui PSD Cluj: Iohannis a refuzat numirea Olguței pentru că îi este frică de femei frumoase și puternice


"Revelația" președintelui PSD Cluj: Iohannis a refuzat numirea Olguței pentru că îi este frică de femei frumoase și puternice

Liderul PSD Cluj, Horia Nasra, consideră că refuzul președintelui Klaus Iohannis numire a Liei Olguța Vasilescu ca ministru al Dezvoltării vine odată cu frica „față de femeile frumoase și puternice”.

Deputatul PSD a declarat vineri, pentru Mediafax, că președintele ar face orice să împiedice Executivul să își desfășoare programul de guvernare.

"Klaus Iohannis, din interes pur electoral, a transformat România într-un câmp de luptă politică și este dispus să facă orice pentru a împiedica Guvernul României să-și realizeze programul său de guvernare, de aceea, sistematic, pune bețe-n roate. Cazul Lia Olguța Vasilescu nu este un accident, premierul României fiind un alt exemplu. Pe de altă parte consecvența irațională în refuzul numirii doamnei ministru Vasilescu poate fi interpretată și printr-un misoginism produs undeva între caligynefobie (frica față de femeile frumoase – n.r.) și ginofobie (teama de femei – n.r.), frica de femei frumoase și puternice", a spus Nasra.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.