Rareș Bogdan, 4 întrebări esențiale la 6 luni de la represiunea Jandarmeriei din 10 august: "Nu cedăm! Vrem vinovații! Nu uităm!"

Rareș Bogdan, 4 întrebări esențiale la 6 luni de la represiunea Jandarmeriei din 10 august: "Nu cedăm! Vrem vinovații! Nu uităm!"

Duminică, 10 februarie 2019, se împlinesc 6 luni de la represiunea Jandarmeriei din data de 10 august. Concret, Jandarmeria, sub oblăduirea lui Carmen "DanDana", a reprimat prin violențe protestul diasporei din 10 august împotriva guvernării PSD-ALDE. De atunci și până acum se caută vinovații pentru vilolențele din data de 10 august, dar clica mafiotă PSD-ALDE face toate eforturile să blocheze aflarea adevărului. 

În acest context, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan, a anunțat că duminică seara va avea loc o emisiune în care va continua anchetarea abuzurilor Jandarmeriei, iar în acest sens are 4 întrebări esențiale pentru oficialitățile statului:

"#nucedam Vrem VINOVATII #NUuitam
Azi Ora 21.00 Editie Speciala “Jocuri de Putere cu Rares Bogdan”. De ce nu si-a extras Jandarmeria vinovatii din mijlocul lor? De ce lasa sefii Jandarmeriei Romane sa planeze indoiala si vina pste intregul corp al Jandarmeriei? Considera sefii Jandarmeriei ca niciun jandarm nu a fost vinovat pentru ceea ce s-a intamplat in noaptea de 10 spre 11 august? S-a gandit cineva din Jandarmerie ca erau sute de copii veniti cu parintii sau bunicii in Piata Victoriei?", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.