Rareș Bogdan, 4 întrebări esențiale la 6 luni de la represiunea Jandarmeriei din 10 august: "Nu cedăm! Vrem vinovații! Nu uităm!"


Rareș Bogdan, 4 întrebări esențiale la 6 luni de la represiunea Jandarmeriei din 10 august: "Nu cedăm! Vrem vinovații! Nu uităm!"

Duminică, 10 februarie 2019, se împlinesc 6 luni de la represiunea Jandarmeriei din data de 10 august. Concret, Jandarmeria, sub oblăduirea lui Carmen "DanDana", a reprimat prin violențe protestul diasporei din 10 august împotriva guvernării PSD-ALDE. De atunci și până acum se caută vinovații pentru vilolențele din data de 10 august, dar clica mafiotă PSD-ALDE face toate eforturile să blocheze aflarea adevărului. 

În acest context, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan, a anunțat că duminică seara va avea loc o emisiune în care va continua anchetarea abuzurilor Jandarmeriei, iar în acest sens are 4 întrebări esențiale pentru oficialitățile statului:

"#nucedam Vrem VINOVATII #NUuitam
Azi Ora 21.00 Editie Speciala “Jocuri de Putere cu Rares Bogdan”. De ce nu si-a extras Jandarmeria vinovatii din mijlocul lor? De ce lasa sefii Jandarmeriei Romane sa planeze indoiala si vina pste intregul corp al Jandarmeriei? Considera sefii Jandarmeriei ca niciun jandarm nu a fost vinovat pentru ceea ce s-a intamplat in noaptea de 10 spre 11 august? S-a gandit cineva din Jandarmerie ca erau sute de copii veniti cu parintii sau bunicii in Piata Victoriei?", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.