Ramona Ursu, paralelă sugestivă: "Cei care spun că OUG a lui Toader e minunată sunt magistrați cam cum sunt Badea și Gâdea jurnaliști"


Ramona Ursu, paralelă sugestivă: "Cei care spun că OUG a lui Toader e minunată sunt magistrați cam cum sunt Badea și Gâdea jurnaliști"

Luni, 25 februarie, Asociația Procurorilor din România a transmis că OUG 7 prin care Tudorel Toader și-a bătut joc din nou de justiție ar fi una care răspunde soilicitărilor magistraților. În acest context, jurnalista Ramona Ursu a transmis că nu este de mirare că organizația de procurori invocată anterior susține OUG 7, întrucât vineri, 22 februarie, a prezentat că Asociația este condusă de procuroarea Elena Iordache, colegă de facultate cu Toader, iar de atunci au păstrat o relație apropiată.

Mai mult, Ramona Ursu a menționat sugestiv că cei care susțin OUG 7 dată de Toader sunt magistrați așa cum și Badea sau Gâdea, trompetele PSD, sunt jurnaliști. 

"Asociația Procurorilor din România zice că Ordonanța lui TT este bună, cică “răspunde solicitărilor magistraților”. Vineri vă spuneam că organizația asta e condusă de procuroarea Elena Iordache, care a fost colegă de facultale cu Toader și, de atunci, au păstrat o relație frumoasă, în amintirea vremurilor dragi, desigur. Doamna e cea care, după ce am stat vreo zece minute de vorbă cu ea despre ordonanța asta toxică, despre studiile dumneaei și despre legătura cu TT, pare că au lăsat-o nervii și a început să vorbească aiurea.

Mă rog, din Asociația asta, prin toamna trecută, au plecat procurori cu coloană vertebrală, inclusiv fostul președinte, Bogdan Gabor. Asta după ce vreo câțiva dintre ei, printre care și doamna Iordache, au decis că e mai bine cu Justiția lui TT. Asta ca să înțelegeți ce e cu Asociația asta și de ce aplaudă Ordonanța lui Toader. Sau, mai clar, oamenii ăștia care spun că Ordonanța e minunată sunt magistrați cam cum sunt Badea și Gâdea jurnaliști", a scris Ramona Ursu într-o postare pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.