VIDEO Grapini a încercat să fure voturile acordate de Comisia LIBE lui Kovesi. Unul din europarlamentari a oprit-o


VIDEO Grapini a încercat să fure voturile acordate de Comisia LIBE lui Kovesi. Unul din europarlamentari a oprit-o

Europarlamentara Maria Grapini și-a dat arama pe față miercuri, 27 februarie, după votul din Comisia LIBE privitor la nominalizarea candidatului care este în cărți pentru șefia Parchetului European

CITIȚI ȘI: Victorie imensă pentru Laura Codruța Kovesi. Locul 1 în urma votului din Comisia LIBE. Astfel, a câștigat nominalizarea pentru funcția de procuror-șef european

Concret, Grapini a încercat să fure din voturile Laurei Codruța Kovesi, dar europarlamentara verzilor Judith Sargentini a oprit-o, informează ziare.com.

"22", a spus europarlamentarul român, după ce a numărat voturile în cazul candidatului francez Jean-Francois Bohner.

"Îmi cer scuze"

Urma numărătoarea voturior în cazul Kovesi. În momentul în care Grapini ia buletinele de vot și începe să le numere, două dintre acestea par a fi lipite.

"Ho, ho, ho", sare Sargentini, potrivit imaginilor video.

"Trei, trei, trei", țipă Grapini, care-și dă seama că a greșit. "Îmi cer scuze", continuă această.

"Nu. Dar lasă-mă pe mine să fac asta!", îi spune Sargentini. Această reia numărătoarea și îi ies cele 26 de voturi date pentru Kovesi.

"Ok", se resemnează Grapini.

Vă prezentăm video cu intenția lui Grapini de a frauda votul din Comisia LIBE:

video

Sursa video: Marian Eugen

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.