Ping-pong cu justiția. Șerban Nicolae îl ia în vizor pe Toader: "Nu trebuia să existe nicio OUG"


Ping-pong cu justiția. Șerban Nicolae îl ia în vizor pe Toader: "Nu trebuia să existe nicio OUG"

Senatorul PSD Șerban Nicolae a susținut, miercuri, că nu era nevoie de OUG 7, după ce au fost adoptate Legile Justiției în Parlament.

„Nu, bineînţeles că nu (PSD nu şi-a dat girul pe OUG în Justiţie). Eu cred că nu trebuia să existe nicio Ordonanţă de Urgenţă după ce am dat Legile Justiţiei care au stat în dezbatere mai mult de un an, dar nu pot să apreciez fără să văd exact care a fost motivarea şi ce s-a propus, dacă se justifică OUG sau nu. (...) Dacă vine OUG şi a venit în Parlament, dacă merge la Camera Deputaţilor, va veni decizional la Senat şi mă pronunţ când văd. (...) Sunt mult lucruri de analizat, şi la Guvern, şi la fiecare ministru în parte, dar bilanţuri intermediare nu sunt foarte utile.(...) Mă voi pronunţa pe aceste OUG, fără a face speculaţii, atunci când vor veni la Senat”, a declarat senatorul PSD Şerban Nicolae, miercuri, la Parlament, potrivit mediafax.ro

Tot Șerban Nicolae a precizat faptul că este necesară o Ordonanță de Urgență pentru modificarea Codului Penal, stabilită într-o ședință CEx a PSD.

„Era o soluţie corectă, pentru că în ciuda unei propagande intense, Codul penal din România nu se aplică doar PSD şi nu se aplică doar lui Liviu Dragnea. Sunt foarte mulţi alţi cetăţeni ai României despre care se vorbeşte mai puţin, care au de suferit consecinţele unor legi făcute prost”, a mai spus Șerban Nicolae.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.