Întrebarea-cheie a unui jurnalist pentru Toader: "Pe procurorii care anchetează magistrați cine îi anchetează?"


Întrebarea-cheie a unui jurnalist pentru Toader: "Pe procurorii care anchetează magistrați cine îi anchetează?"

Jurnalistul Cătălin Pena îi pune o întrebare esențială ministrului Justiției Tudorel Toader. Concret, Tudorel, făuritorul Secției speciale de anchetare a magistraților, este chestionat de jurnalist privitor la cine îi anchetează pe procurorii care anchetează magistrați. Pe cale de consecință, reieste cât de represivă este această Secție specială de anchetare a magistraților. 

"Cu părere de rău constat că unii de pe aici nu înțeleg, sau nu vor, că eu nu vorbesc despre Kovesi, ci despre incredibilul abuz de a face o secție de parchet doar pentru anchetarea magistraților! Repet, dar pe procurorii care anchetează magistrați cine îi anchetează? Ziii, bă, Tudoreleee, care e răspunsul?", a scris jurnalistul pe Facebook

Totodată, Cătălin Pena scoate în evidență că cei care acuzau statul paralel, Dragnea, Vâlcov, Tăriceanu, Toader, sunt cei care și-au făcut o justiție paralelă dată pe mâna Adinei Florea, fiica consilierului PSD Florea de la Constanța. 

"Deci, ăia care acuzau statul paralel, Liviu, Darius, Călin, Tudorel etc, și-au făcut acum o justiție pararelă, dată pe mâna ficei consilierului PSD Florea de la Constanța. Unde mai pui că primul tăia și porcul pentru statul paralel, numai să-i fie bine!:)) Păi, asta nu înseamnă că am căzut din lac în puț, Tudorele, derbedeule???:))", a mai publicat jurnalistul pe Facebook

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.