Ramona Ursu îl descrie perfect pe Ghiță: "O creatură fără scrupule, care a intoxicat atâția ani, și încă mai intoxică, spațiul public, printr-o televiziune de tâmpit poporul"


Ramona Ursu îl descrie perfect pe Ghiță: "O creatură fără scrupule, care a intoxicat atâția ani, și încă mai intoxică, spațiul public, printr-o televiziune de tâmpit poporul"

Jurnalista, Ramona Ursu, îl desființează, într-o postare pe Facebook, pe Sebastian Ghiță, infractorul care și-a exprimat dorința de a candida la alegerile europarlamentare. Jurnalista amintește ce personaj odios este penalul Ghiță, "o creatură fără scrupule, care a intoxicat atâția ani, și încă mai intoxică, spațiul public, printr-o televiziune de tâmpit poporul".

Totodată, Ramona Ursu mai scoate în evidență putredul patriotism al lui Ghiță și trage un semnal de alarmă către români în privința importanței de a merge la vot în 2019 și 2020, pentru că în caz contrar România va rămâne pe mâna mafioților de tipul celui care patronează RTV.

Redăm postarea integrală a jurnalistei Ramona Ursu:

„O silă de nedescris mă cuprinde când îl aud pe Ghiță cum ne vorbește despre candidatura lui la europarlamentare, “pentru că o voce românească trebuie să se audă tare și răspicat”, nu cea a “străinilor”. Cât tupeu are acest penal inventat și răsfățat cu sute de milioane de euro de un întreg sistem mafiot. O creatură fără scrupule, care a intoxicat atâția ani, și încă mai intoxică, spațiul public, printr-o televiziune de tâmpit poporul. Ăsta e Ghiță.

Auzindu-l cum iubește el țărișoara și cum vrea să candideze pentru binele ei, îmi dau seama cât de putred e totul. Cât mucegai s-a adunat în ultimii 30 de ani. Cât securism împuțit avem de dat la o parte. Câtă mafie, cât tupeu și câtă hoție. Mai e mult, enorm, de muncă în țara asta până o vom face bine. Și cred tot mai tare că, dacă la alegerile din acest an și la cele din 2020 ne vom mai permite “luxul” să ne batem joc de vot, nu vom mai avea absolut nicio șansă. Va rămâne țara lor”, a scris jurnalista pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.