FOTO rușinos pentru o capitală europeană. Ciprian Ciucu: "Acestui tramvai STB i-au căzut efectiv roțile!" #StupidAdministration marca Firea


FOTO rușinos pentru o capitală europeană. Ciprian Ciucu: "Acestui tramvai STB i-au căzut efectiv roțile!" #StupidAdministration marca Firea

Consilier PNL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Ciprian Ciucu, a postat pe Facebook, marți, două fotografii în care un tramvai din zona Parcului Carol a rămas fără roți și o altă imagine care arată un tramvai modern din Cluj. Consilierul susține că, în cei 40 de ani petrecuți în București, nu a mai văzut așa ceva.

„Acestui tramvai STB i-au căzut efectiv roțile! Astăzi, în zona Parcului Carol. Gata, v-au ajuns sindrofiile și concertele? În 40 de ani petrecuți în București, eu nu am mai văzut sau auzit despre asa ceva. Se dezintegrează orașul și toate cele. #smartcity #rusinos”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

De asemenea, consilierul a postat o comparație între tramvaiele din Cluj-Napoca și cele din București. Dacă primele sunt noi și arată ieproșabil, cele din Capitală stau să se dezmembreze în mers.

„Cluj-Napoca vs. București. Nu ne este și nouă, bucureștenilor, rușine? #primardedoar3ani”, a scris Ciprian Ciucu ca termen de comparație între cele două orașe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.