VIDEO Rareș Bogdan l-a făcut K.O. pe Bogdan Chireac în privința lui Klaus Iohannis, a Guvernului Dăncilă și a Laurei Codruța Kovesi


VIDEO Rareș Bogdan l-a făcut K.O. pe Bogdan Chireac în privința lui Klaus Iohannis, a Guvernului Dăncilă și a Laurei Codruța Kovesi

Rareș Bogdan, deschizătorul de listă al PNL la algerile europarlamentare din 2019, l-a pus la punct pe Bogdan Chireac în privința președintelui României Klaus Iohannis, a Guvernului Dăncilă, dar și a candidaturii Laurei Codruța Kovesi pentru șefia Parchetului European.

Redăm dialogul dintre Rareș Bogdan și Bogdan Chireac:

Bogdan Chireac: Președintele Iohannis nu are nicio vină? 

Rareș Bogdan: Care este vina președintelui Iohannis care a venit la putere acum 4 ani cu 2 Guverne ostile, sau mai bine zis 4 Guverne ostile, și în umbra unui Guvern în 2016 care a avut toți secretarii de stat, 48 de prefecți și directorii din ministere ai PSD. 

Bogdan Chireac: Poate că domnul Iohannis nu a găsit calea potrivită? 

Rareș Bogdan: Klaus Iohannis a găsit calea potrivită pentru a ține țara aceasta unită și de a reprezenta imaginea României impecabil.

Bogdan Chireac: Aoleo nu mai spuneți de imaginea României în străinătate. Este atât de proastă.

Rareș Bogdan: Din cauza PSD, da! Din cauza PSD avem cea mai proastă imagine. Din cauza a ce făcut pe 10 august avem cea mai proastă imagine. 

Bogdan Chireac: Ce părere aveți despre colegii din PNL, europarlamentari care au votat în noiembrie Rezoluția împotriva României, în timp ce ungurii și polonezii au votat în favoarea țării noastre?

Rareș Bogdan: Nu au votat împotriva României.

Bogdan Chireac: Păi Rezoluția era împotriva României.

Rareș Bogdan: Nu! A fost împotriva Guvernului României! Aceeași colegi europarlamentari au votat pentru ca un român să ajungă procuror-șef al Parchetului European. Un român, domnule Chireac!

Bogdan Chireac: Deci împotriva României se poate vota, dar nu se poate vota împotriva lui Kovesi. 

Rareș Bogdan: Nu s-a votat împotriva României, ci împotriva Guvernului. Dvs. sunteți mulțumit de Guvernul României? Vă place doamna Dăncilă? Dvs. care veniți din presa de politică externă sunteți mulțumit de doamna Dăncilă și actualul Guvern? Vă puteați închipui că un astfel de Guvern ajunge la putere în anul Centenarului la putere în țara dvs?! 

Bogdan Chireac: Când spunteți mulțumit ar însemna că trebuie să dăm o notă. De la 1 la 10 îi dau peste 7. 

Rareș Bogdan: Ok. Îmi permiteți să dau și eu o notă?

Bogdan Chireac: Sigur că da. 

Rareș Bogdan: 4. 

Bogdan Chireac: Este în regulă. Dacă le adunăm pe ambele și facem media, iese o notă de trecere. 

Rareș Bogdan: Domnule Chireac, sunteți un om care puteți aprecia prestația unui individ. Nu cred că dvs. sunteți mulțumit de Guvernul României. Sunteți mulțumit că nu au făcut 1 km de autostradă? De ce polonezii pe care îi știți foarte bine, că ați fost acolo, au luat fonduri europene încât au luat și din exercițiul viitor, au cerut suplimentare și noi luăm doar 17,9%?! De ce nu luăm și noi?! Prietena dvs. Corina Crețu a spus în direct la Realitatea că Guvernul României nu a prezentat timp de 2 ani de zile nici pentru centuri ocolitoare, nici pentru autostrăzi, nici pentru spitale regionale. Probabil dacă făceau pentru spitale regionale domnul Dragnea se interna acum într-un spital regional de stat. N-a avut spital regional că nu au băgat nici măcar escavatoarele. 

VEDEȚI SECVENȚA VIDEO DE LA 22:55:

 video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.