Concluzia lui Dan Alexe: Relația cu SUA e ”bunicică” așa cum Viorica Dăncilă este PROSTUȚĂ!


Concluzia lui Dan Alexe: Relația cu SUA e ”bunicică” așa cum Viorica Dăncilă este PROSTUȚĂ!

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe comentează, prin intermediul unei postări pe Facebook, caraghioasa apreciere emanată de dublul condamnat Liviu Dragnea, care a găsit de cuviință să spună, la postul de casă Antena 3, că relația României cu SUA ”este una bunicică, nu bună”.

Concluzia lui Alexe este acidă: ”Dragnea caută să ne ascundă catastrofele sub diminutive afective. Relația cu SUA e bunicică așa cum cum Viorica Dăncilă este prostuță”.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Dan Alexe.

”Dragnea este un om pudic...

Liviu Dragnea a spus în seara asta la postul lui de TV, Antena 3, că relaţia cu Statele Unite "este una bunicică, nu bună", zicând că din partea României "este foarte bună", dar din partea SUA "e bunicică”.

Dragnea caută să ne ascundă catastrofele sub diminutive afective. Relația cu SUA e bunicică așa cum cum Viorica Dăncilă este prostuță”, scrie Dan Alexe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.