Clotilde Armand, propunere salvatoare pentru România: "PSD trebuie scos în afara legii!"


Clotilde Armand, propunere salvatoare pentru România: "PSD trebuie scos în afara legii!"

Consilier la Primăria Sectorului 1 și lider USR Sector 1, Clotilde Armand, reacționează dur la adresa PSD și a președintelui de partid, Liviu Dragnea, după evenimentele din ultima vreme și în urma declarației de luni seara a președintelui PSD, Liviu Dragnea, în care a spus ca relația României cu SUA nu este bună, ci bunicică.

Clotilde Armand îi transmite lui Liviu Dragnea și membrilor PSD că „nimeni nu îi împiedică să se stabilească în Rusia sau în Coreea de Nord. Definitv!”. Totodată, candidatul USR la europarlamentare este de părere că PSD trebuie scos în afara legii pentru problemele pe care le face României în plan extern.

PSD trebuie scos în afara legii. După ce europarlamentarii PSD au votat împotriva unei rezoluții care precizează că Rusia nu mai poate fi considerată un partener strategic cu UE, după ce V. Dăncilă a distrus în 24 de ore jumătate de secol de diplomație, Dragnea ne-a informat aseară că relația României cu SUA nu este bună.

Așadar, Dragnea este pregătit să-și vândă țara rușilor pentru a scăpa de problemele penale. Nici măcar nu se mai ascund. Am un sfat pentru el și ''deștepții'' din spatele lui: Nimeni nu îi împiedică să se stabilească în Rusia sau în Coreea de Nord. Definitv!”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.