SCANDALOS: Fostul PUȘCĂRIAȘ Adrian Năstase pregătește noi INSULTE la adresa #Rezist. Ce ”DEZBATERE” clocește EXCLUSIV


SCANDALOS: Fostul PUȘCĂRIAȘ Adrian Năstase pregătește noi INSULTE la adresa #Rezist. Ce ”DEZBATERE” clocește EXCLUSIV

Ex-premierul PSD-ist Adrian Năstase – fost pușcăriaș condamnat de două ori pentru corupție, la doi, respectiv patru ani de închisoare, în dosarele ”Trofeul Calității” și ”Zambaccian” – se pregătește să reverse, din nou, o găleată cu lături la adresa sutelor de mii de protestatari anti-guvernamentali care au manifestat în stradă, de-a lungul ultimilor doi ani și jumătate, împotiva ofensivei PSD-ALDE la adresa Justiției (și nu numai).

Concret, sinecura pe care o patronează – ne referim la așa-numita Fundație Titulescu – organizează cu tam-tam, miercuri, o nouă ”dezbatere” cu adresă intitulată… ”<Vestele galbene la București>” – mai multe detalii AICI, pe blogul fostului premier.

Vă amintim că propaganda PSD-ALDE (Antena 3, România TV, luju.ro ș.a.m.d.) s-a tot străduit să pună semnul egal între pașnicul protest al Diasporei din 10 august și amplele violențe stradale din Franța, organizate de Vestele galbene, deși cele două situații NU comportă nici cea mai mica asemănare. Dimpotrivă.

Să nu uităm că pe 10 august jandarmii au intervenit cu o violență extremă, dând curs unei represiuni fără precedent la adresa a sute, mii de protestatari, printre care copii, femei și bătrâni, toate aceste fapte făcând obiectul unui dosar instrumentat de procurorii militari, dosar pe care infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea, ministrul Carmen Dan, fostă secretară la Videle, și acoliții lor depun eforturi însumate pentru a-l îngropa.

Încă din momentul izbucnirii violențelor Vestelor galbene, Liviu Dragnea și cozile lui de topor au găsit de cuviință să forțeze o serie de paralele incalificabile cu amplele și pașnicele proteste #Rezist, care, spre deosebire de Vestele galbene, protestează pentru independența Justiției, pentru menținerea statului de drept și pentru continuarea luptei anticorupție. La toate acestea se adaugă numeroase alte abuzuri și derapaje economice, sau iliberale (de conjunctură) ale guvernării PSD-ALDE, care riscă să ne izoleze în cadrul Uniunii Europene.

Vă amintim că de-a lungul ultimului an Fundația Titulescu și-a arătat din plin hidoșenia: ”instituția” găzduește în mod uzual tot soiul de taifasuri moderate de fostul pușcăriaș Adrian Năstase, la care sunt invitate personaje reprobabile notorii pentru prestațiilor lor anti-UE și anti-SUA, dar și pentru delirurile de factură putinistoidă: Adrian Severin (fost pușcăriaș condamnat pentru șapagă) și Răzvan Theodorescu (marele academician care manipula cu TVR în timp ce studenții erau călcați pe cap de mineri) sunt două nume concludente.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.