Vasilica se întoarce acasă din cea mai dezastruoasă vizită externă! Marioneta lui Dragnea, desființată de jurnalistul Mircea Marian într-o postare cutremurătoare


Vasilica se întoarce acasă din cea mai dezastruoasă vizită externă! Marioneta lui Dragnea, desființată de jurnalistul Mircea Marian într-o postare cutremurătoare

Vizita premierul român în Statele Unite, descrisă pe siteul guvernului drept una „de lucru”, a fost catastrofală, umilind România la nivel internațional și tensionând relațiile cu țările arabe, după ce Viorica Vasilica Dăncilă a mințit, invocând numele poporului român, că va muta Ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim.

La revenirea în țară a premierului de paie, jurnalistul de la Newsweek Mircea Marian publică pe Facebook o postare genială în care comentează momentele jenante care au avut-o ca protagonistă pe „Hehe”, cum i se mai spune lui Dăncilă în mediul online.

Redăm integral mai jos postarea jurnalistului.

 Mircea Marian: La ora la care scriu, premierul Dăncilă se întoarce în România, de la Washington, din ceea ce este fără îndoială cea mai dezastruoasă și penibilă vizită externă a vreunui demnitar român, din 1990 până azi.

Doamna Dăncilă, în pofida unor eforturi subterane uriașe (și, mă tem, scump plătite), nu fost primită decât de secretarul Comerțului, Wilbur Ross. După această întrevedere, nici Ross, nici Departamentul Comerțului, nu au emis vreun comunicat sau măcar un mesaj pe Twitter. Ross s-a văzut tot ieri cu ministrul Economiei din Brazilia, fapt pe care l-a făcut public. 
Doamna Dăncilă nu s-a văzut nici cu președintele SUA, nu a fost primită nici la Pentagon, nici la Departamentul de Stat și nu s-a întâlnit cu vreun membru al Congresului. Zero. 
Fake news: Dăncilă a avut o întrevedere cu vicepreședintele Mike Pence. Fals! Au făcut o poză, au schimbat trei vorbe, în picioare pe holul AIPAC, și atât. 

Singurul moment important al acestei vizite de patru zile (cât shopping o fi putut face?) a fost discursul ținut la AIPAC, unde a reușit: 1) să-i mintă pe israelieni, 2) să distrugă relațiile cu țările arabe și să anuleze vizita în România a regelui Iordaniei (după Tăriceanu în Maroc nu plâng), 3) să spargă frontul comun al UE și 4) să saboteze efortul României de a obține un loc de membru nepermanent al Consiliului de Securitate al ONU. 

În Japonia, acum 100 de ani, după un asemenea dezastru, își făceau harakiri în masă, toți cei implicați. În secolul XXI, se demisionează în orice țară condusă de oameni decenți. 
În România, nesimțita se va duce la Antena 3...

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.