Propunerea lui Dan Alexe: Dăncilă cap de mătură ar trebui OMOLOGATĂ. De ce Regele Iordaniei NU poate fi omologul lui Iohannis


Propunerea lui Dan Alexe: Dăncilă cap de mătură ar trebui OMOLOGATĂ. De ce Regele Iordaniei NU poate fi omologul lui Iohannis

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe răbufnește ironic, pe Facebook, după ce Viorica Vasilica Dăncilă a găsit de cuviință să susțină că Regele Abdulah al Iordaniei – care și-a anulat vizita în România, recent, în semn de protest față de anunțul premierului privind ambasada din Israel – ar fi, cităm, ”omologul” președintelui Klaus Iohannis.  

Nici mai mult, nici mai puțin, Alexe propune ca Dăncilă ”cap de mătură” să fie omologată ”ca brand de neant greu de atins”.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Dan Alexe.

”Dăncilă: — <Nu e vina mea că nu s-a mai făcut vizita regelui Iordaniei. Este omologul președintelui>.

Regele Iordaniei nu e omologul nimănui, cap de mătură. E descendent al Profetului (pacea fie asupra Lui), custode al locurilor sfinte musulmane și creștine din Ierusalim unde vrei tu să muți ambasada (deci și al Sfântului Mormânt al Mântuitorului nostru Domnul Iisus Hristos) și mai e și pilot de elicopter militar.

Nu e niciun fel de omolog, omologată ar trebui să fii tu, ca brand de neant greu de atins”, scrie Dan Alexe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.