Klaus Iohannis a instaurat groaza la PSD: "Voi convoca referendum pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare"


Klaus Iohannis a instaurat groaza la PSD: "Voi convoca referendum pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare"

Partidul Social Democrat fierbe în aceste momente. Președintele României, Klaus Iohannis s-a aflat la consultări zilele acestea atât cu societatea civilă cât și cu magistrații privind organizarea referendumului pentru justiție pe 26 mai. 

În acest sens, Klaus Iohannis a anunțat oficial că va convoca pe 26 mai referendumul pentru justiție, întrucât atacul împotriva statului de drept trebuie să înceteze.

"Voi convoca referendum pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare, pentru că așa nu se mai poate! PSD continuă asaltul la adresa justiției, declanșat încă de când a preluat guvernarea. De această dată, pesediștii vor să dea Ordonanțe de Urgență prin care să modifice Codurile penale. Este atributul meu, ca Președinte, să cer poporului să-și exprime voința cu privire la probleme de interes național. De ce vă este frică de referendum, domnilor pesediști? De ce, în loc să încurajați oamenii să meargă la vot, amenințați că faceți secții separate de vot pentru europarlamentare și pentru referendum? Încetați să guvernați doar în propriul vostru interes politic și întoarceți-vă către români!", a transmis Klaus Iohannis.