Un disident anticomunist o DESFIINȚEAZĂ pe Carmen Avram: E tare în MUGET! O poate eclipsa pe Elena Ceaușescu


Un disident anticomunist o DESFIINȚEAZĂ pe Carmen Avram: E tare în MUGET! O poate eclipsa pe Elena Ceaușescu

Disidentul anticomunist și jurnalistul Neculai Constantin Munteanu (din 1980, principala voce a postului Radio România Liberă din München) enumeră de o manieră spumoasă, pe Facebook, marile calități ale noii stele PSD-iste, nimeni alta decât Carmen Avram, o femeie ”tare în muget”, care, într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat, ar fi în stare să o eclipseze până și pe sinistra Elena Ceaușescu.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Neculai Constantin Munteanu.

”S-a născut o stea.

Carmen Avram, de la Antene. Noua stea a PSD-ului pentru Bruxelles. Femeie puternică, inteligentă, neconflictuală, tare în muget, cuget și simțiri, aleasa între alesele galeriei social-democrate dâmbovițene. Femeie mare între marile femei dragi lui Liviu Dragnea: Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Rovana Plumb, Olguța Vasilescu, Ecaterina Andronescu, Ana Birchall, Sevil Shhaideh, Maria Grapini și, cu voia dumneavoastră, ultima pe listă, Irinuca Tănase!

Carmen Avram. Cu un ce în plus, de un patriotism fierbinte, al ei și numai al ei: papionul tricolor. Care, în ridicol, pune în umbră batistuța liberalilor!

Acum e acum, fetelor! Fiți tari! Elena Ceaușescu poate fi eclipsată!”, scrie Neculai Constantin Munteanu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.