Verdict amar al teologului Bădiliță: Marele CRIMINAL Iliescu va MURI la spital, fiindcă Justiția NU și-a făcut datoria. Cum a fost salvată OROAREA care ne-a distrus viețile


Verdict amar al teologului Bădiliță: Marele CRIMINAL Iliescu va MURI la spital, fiindcă Justiția NU și-a făcut datoria. Cum a fost salvată OROAREA care ne-a distrus viețile

Teologul, scriitorul și traducătorul Cristian Bădiliță (vechi „golan” din Piața Universității) răbufnește, prin intermediul unei postări pe Facebook,  împotriva procurorilor care au închis sau au tărăgănat în repetate rânduri dosarele Revoluției și Mineriadei, astfel încât este foarte probabil să se ajungă la situația ca nomenklaturistul Ion Iliescu – ”comunistul criminal, oroarea, care ne-a distrus viețile”să plătească doar postum pentru crimele sale, după ce va muri într-un spital confortabil, fără nicio condamnare și primind cele mai alese îngrijiri medicale.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Cristian Bădiliță.

”Gata, s-au <rezolvat> românește procesele Revoluției și Mineriadei! Marele criminal, iliescu, va muri într-un spital confortabil, iar juuuuustiiiiția rrrromână, pentru care Haplea recent de la Cotroceni vrea nu stiu ce referendum, <și-a făcut încă o dată datooooria>.

Cine i-a împiedicat pe oneeeștii <procurori>? Doar comunismul a căzut acum treizeci de ani; justiția e liberă de treizeci de ani. Salariile și le-au luat TREZECI DE ANI. Ieșiți la referendumul lui Haplea, dragi compatrioți! Iliescu va plăti... postum.

Amintesc: de 14 ani RSR e condusă de președinți, vezi, Doamne, <anticomuniști>. Iar comunistul criminal, Oroarea, care ne-a distrus viețile, moare la spital, fără nicio condamnare, primind cele mai alese îngrijiri medicale. Sînt convins că va avea parte și de salve de tun. În bocetele de rigoare ale preacuviosului bobor. De nu știu cît timp propun să se modifice titlurile manualelor: Manual de SUBISTORIE a României. Istoria e cu totul altceva”, scrie Cristian Bădiliță.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.