Lovitură pentru Secția bolșevică. Kovesi a scăpat de controlul judiciar

Lovitură pentru Secția bolșevică. Kovesi a scăpat de controlul judiciar

Secția bolșevică de anchetare a magistraților a primit miercuri o lovitură imensă. Concret, Laura Codruța Kovesi a scăpat de controlul judiciar.

Astfel, Curtea Supremă a decis că Laura Codruţa Kovesi poate părăsi România, fostei şefe DNA fiindu-i ridicată măsura controlului judiciar impusă de procurorul Adina Florea de la Secţia Specială de Anchetare a Magistraţilor. Decizia este definitivă. „S-au ridicat toate măsurile impuse”, a declarat Kovesi la ieşire, potrivit adevărul.ro

Amintim că Secția bolșevică de anchetare a infracțiunilor comise de magistrați a dat curs vineri, 29 martie, acțiunii penale împotriva Laurei Codruța Kovesi.

CITIȚI ȘI: Secția bolșevică a dat curs acțiunii penale împotriva Laurei Codruța Kovesi. Ce interdicții i s-au pus fostului procuror-șef al DNA

Concret, Kovesi e acuzată de săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, abuz în serviciu (cinci acte materiale) și mărturie mincinoasă.

Totodată, Kovesi nu mai putea părăsi țara timp de 60 de zile și nu mai putea desfășura activitatea de procuror din cauza controlului judiciar.