Carmen Dumitrescu desființează strategia de campanie a PSDragnea: "Au mintea amorţită. Sunt rudimentari și non-inteligenți. Oameni care gândesc în reluare!"


Carmen Dumitrescu desființează strategia de campanie a PSDragnea: "Au mintea amorţită. Sunt rudimentari și non-inteligenți. Oameni care gândesc în reluare!"

A mai rămas o lună și jumătate până când românii sunt așteptați la urne pentru a-și exprima votul la alegerile europarlamentare, mai precis în data de 26 mai. Campania electorală este deja în toi, deși startul oficial va avea loc pe 27 aprilie. 

În acest context, scriitoarea Carmen Dumitrescu face o analiză a felulul în care partidele sunt pregătite de campania electorală. Astfel, jurnalista de la Liber în Teleorman subliniază că PSD este partidul cel mai rudimentar și nemobilat intelectual, la ei funcționând doar strategia "făina și uleiul" sau "micul și berea", numai că de data aceasta românii par să nu mai pună botul la astfel de manipulări ieftine.

Totodată, Carmen Dumitrescu reliefează prostia celor de la PSD de a-și alege ca slogan de campanie electorală "România merită mai mult", întrucât mesajul îi discreditează complet pe pesediști, chiar și în fața segmentului de electorat fidel. 

Redăm postarea jurnalistei Carmen Dumitrescu:

"Se prefigurează la orizont că această campanie electorală va fi una extrem de amuzantă. A început cu jocul campaniei outdoor, când faptului că "România merită mai mult" i s-a răspuns că "Așa e! Fii Pro România!" și a continuat cu mesajul USR-Plus, pentru că România merită să vadă cum ar evolua fără penali în funcții publice. Apoi în online, PSD a uitat să înregistreze domeniul ăla cu România merită mai mult, așa că l-a cumpărat PNL-ul, introducerea la propria campanie electorală fiind "PSD not working". Și fazele faine de genul ăsta vor continua. De ce? Pentru că pesediștii sunt rudimentari și non-inteligenți. Singura campanie la care ei se pricep e "făina și uleiul" sau "micul și berea". Ei așa au câștigat mereu jocul ăsta. Numai că lumea s-a schimbat. Iar jocul alegerilor nu mai poate fi unul al împărțirii de hrană (că e ilegal) și atunci lupta trebuie câștigată cu mintea. Iar pesediștii au mintea amorţită. Și principala dovadă a acestei teorii e aceea că sloganul lor de campanie e "România merită mai mult". Numai niște oameni care gândesc în reluare ar fi putut să folosească un slogan de campanie care să-i discrediteze total chiar și în fața electoratului tradițional.

Concluzia: dacă vom avea alegeri corecte și dacă partidele de opoziție vor înțelege să lupte cu PSD, nu cu alții, atunci partidul lui Dragnea n-are nicio șansă. Pentru că partidul lui Dragnea are multă putere de muncă, dar n-are deloc... minte", a scris Carmen Dumitrescu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.