Antena 3, raiul condamnaților. Două cazuri de "vedete" certate cu legea și promovate de oficina propagandistică a PSD


Antena 3, raiul condamnaților. Două cazuri de "vedete" certate cu legea și promovate de oficina propagandistică a PSD

Antena 3, oficina propagandistică a PSD care pretinde că se luptă non-stop cu abuzurile din justiția din România cultivă o serie de invitați care numai opresați nu sunt. Vă aducem la cunoștință două cazuri de "vedete" ale postului patronat de fostul turnător securistic Dan ”Felix” Voiculescu, adesea prezentate ca fiind etaloane ale moralității sau cel puțin drept persoane credibile.

Primul exemplu de „icoană” Antena 3: pe 17 ianuarie, postul a difuzat, în emisiunea Sinteza Zilei, un "interviu sfâşietor" cu Nela Secară, pe care realizatorul Mihai Gâdea a prezentat-o ca fiind o "femeie de afaceri onestă”, "victimă a DNA Oradea". Al doilea personaj este colonelul SPP, Petre Soare, care a fost condamnat, marți, de Tribunalul Militar București la trei ani de închisoare cu suspendare și la plata unor daune morale către rudele victimei ucise, după ce a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor de braconaj. Decizia nu este, însă, definitivă, potrivit ziarulincomod.ro.

Cazul Petre Soare

Colonelul SPP cu apariții dese la Antena 3 a împușcat din culpă mortal o persoană, utilizând o armă de vânătoare ce aparţinea în mod legal victimei. Evenimentul s-a petrecut în ziua de 4 ianuarie 2012, în jurul orelor 16:40, în timp ce Petre Soare se afla pe raza comunei Drăgăneşti, judeţul Prahova, pe fondul de vânătoare din pădurea Turbatu (aparţinând ROMSILVA, filiala Prahova, Ocolul Silvic Ploieşti), la o partidă de vânătoare organizată. De notat este faptul că inculpatul a deținut arma de vânătoare fără a avea dreptul. Totodată, acesta a executat focul de armă în scopul practicării vânătorii, în condiţiile în care nu avea calitatea de vânător şi nu îndeplinea condiţiile cerute de art. 27 din Legea nr. 407/2006 a vânătorii şi protecţiei fondului cinegetic.

Cazul Nela Secară

Cât despre Nela Secară, ”BIhoreanul” a publicat o anchetă privind antecedentele „victimei de la Antena 3”.

De peste doi ani, televiziunile şi site-urile anti-DNA impun un adevăr paralel, cum că "mii de români nevinovaţi" ar fi căzut victime acţiunilor "oculte" ale procurorilor. În această campanie de demonizare, un rol important îl joacă şi o orădeancă - Nela Secară, ”arestată, îmbolnăvită şi ruinată” pentru că ar fi refuzat să colaboreze cu procurorii care "vânau" judecători cărora să le controleze sentinţele.

”Bihoreanul” vă prezintă anatomia unei manipulări, dezvăluind detaliile omise până acum cu grijă: "doamna Nela" e judecată, de fapt, pentru că a fentat plata TVA, iar în tinereţe a făcut închisoare pentru furt de la un TIR-ist italian, pe care l-a "atacat" cu o gaşcă de prostituate pe Şoseaua Borşului.

CITIȚI AICI MATERIALUL INTEGRAL DESPRE NELA SECARĂ PE BIHOREANUL

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.