Manifestația PNL din Teleorman, interzisă de slugile lui Dragnea. Motivul uluitor: "Iepurașul de Paște". Reacția lui Rareș Bogdan: "Tot venim! Nu ne vor putea opri!"


Manifestația PNL din Teleorman, interzisă de slugile lui Dragnea. Motivul uluitor: "Iepurașul de Paște". Reacția lui Rareș Bogdan: "Tot venim! Nu ne vor putea opri!"

Liberalii aveau programat un miting în data de 20 aprilie în fieful lui Dragnea, orașul Alexandria din județul Teleorman pentru a-și prezenta candidații la europarlamentare

PSD-iștii din județ, slugile lui Dragnea, intimidați de faptul că PNL a anunțat un număr de 7000 de participanți la miting au decis cu ajutorul primarului Alexandriei Victor Drăgușin să interzică orice manifestație în centrul orașului. Motivul este mai mult decât uluitor și anume că în centrul orașului, în fața Casei de Cultură din Alexandria, se vor monta iepurașii de Paște.

Cu toate acestea, liberalii, prin vocea deschizătorului listei de candidați la europarlamentare, Rareș Bogdan, dar și a președintelui PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, au anunțat că nu vor ceda și vor organiza un marș prin Alexandria. Prezentăm reacția lui Rareș Bogdan: "tocmai ne-au anunțat slugoii lui Dragnea din Alexandria și din Republica Teleorman că NU ne permit, nu ne dau autorizație, pentru organizarea unui miting în capitala corupției. Ok, am înțeles, NU ne vor putea opri, facem MARȘ prin oraș. Tot venim! Nu cedăm. Câștigăm. Împreună!".

"Primarul Drăgușin a decis că în fața Casei de Cultură se vor monta zilele acestea iepurașii monstruoși de Paște, iar manifestațiile publice din zonă vor fi totalmente interzise. Mai mult, susținea Drăgușin, va fi pus în postura de a refuza chiar și un eveniment public organizat de PSD, din cauza Iepurașului", a relatat Carmen Dumitrescu pe liberinteleorman.ro

"Știți că urmează un miting PNL la Alexandria. Ei bine, primarul Alexandriei, stimabilul Victor Drăgușin, a interzis, cu cele mai bune intenții, manifestarea. Adică a interzis orice manifestație publică în centrul orașului. Motivul oficial e Iepurașul. Ok. După ce râdeţi, vă spun și motivul neoficial.

Gata? Așadar, Teleormanul e moșia PSD. Știți cum îl întreba inteligenta și grațioasa consilieră pesedistă Cristiana Alcea pe Dacian Cioloș: "De ce-aţi venit în Teleorman?". Ei bine, fix așa e. Aici numai pesediștii sunt la ei acasă. Ceilalți sunt în trecere sau în vizită. E județul lor. Numai ei pot face mitinguri, greve sau crize. Restul să se ducă dracului! Că numai pesediștii au făcut Teleormanul ce este azi: leagănul comunismului românesc modern. A! Și nu uitați! Numai pesediștii sunt cetățeni și au drepturi. Ceilalți sunt orice altceva și doar de mâna a doua. Ca să fie clar!", a mai scris Carmen Dumitrescu pe Facebook. 

Senatorul Eugen Pîrvulescu, liderul PNL Teleorman, a reacționat vehement și a declarat că democrația a murit în Teleorman, iar liberalii vor face un marș nefiind dispuși la niciun fel de concesie. 

"Se produce aici o încălcare gravă a Constituției României, nu s-a întâmplat asta în ultimii 30 de ani în Teleorman și noi oricum facem marș. Nici nu discut cu ei. Le-am spus lucrul acesta. Este grav, dacă spuneau unii ceva despre ei până astăzi, eu îi apăram, dar de astăzi mi-e clar că aici e dictatură. Democrația a murit în Teleorman. Nu se poate să nu dea voie oamenilor să se manifeste public. Le-am spus și consilierilor locali că e grav ce au făcut astăzi. Nu e în atribuția consilierilor locali să interzică manifestările publice și au motivat că vine Iepurașul în fața Casei de Cultură. Și acum schimbă și bordurile în zonă", a spus liderul PNL Teleorman. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.