Dan Alexe îl NIMICEȘTE pe Dragnea: ”este precum o fată care își repară himenul înainte de măritiș”


Dan Alexe îl NIMICEȘTE pe Dragnea: ”este precum o fată care își repară himenul înainte de măritiș”

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe explică de o manieră spumoasă, prin intermediul unei postări pe Facebook, de ce șeful PSD-ist Liviu Dragnea este ”precum una din fetele alea din lumea a treia care își repară himenul înainte de măritiș ca să se prezinte virgină pe cearșaf în noaptea nunții”.

Finalmente, toate aceste eforturi sunt în zadar, conchide Alexe, întrucât ”mahalaua tot o știe de curvă”.

Podul.ro vă prezintă aprecierile lui Dan Alexe.

”Cum vrea mușchii lui...

Dragnea spune la Antena 3 că nu-i adevărat că socialiștii europeni (PES) ar dori să excludă PSD-ul. Zice Dragnea: — <Am văzut colegi de la PES cu muşchii încordaţi că vor îngheţa relaţiile cu PSD. Dar nici nu există în statutul PES aşa ceva>.

Asta cu <muşchii încordaţi> trădează golanul de mahala. Oricât s-ar deghiza și preface Dragnea, tot îi ies expresii din astea cu <muşchii încordaţi> și <sânge în instalație>.

Dragnea e precum una din fetele alea din lumea a treia care își repară himenul înainte de măritiș ca să se prezinte virgină pe cearșaf în noaptea nunții și încearcă să-și controleze vocabularul.

Dar mahalaua tot o știe de curvă”, scrie Dan Alexe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.