VIDEO Rareș Bogdan: "PNL este obligat să anuleze pensiile speciale în afara militarilor și a magistraților! Parlamentarii trebuie obligați să renunțe la imunitate!"


VIDEO Rareș Bogdan: "PNL este obligat să anuleze pensiile speciale în afara militarilor și a magistraților! Parlamentarii trebuie obligați să renunțe la imunitate!"

Duminică a avut loc întâlnirea regională a PNL la Constanța, unde au fost prezenți și candidații la europarlamentare. Deshizătorul listei PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, a declarat că partidul său, în momentul în care va ajunge la guvernare, este obligat ca în primele 30 de zile să anuleze pensiile speciale cu excepția celor ale militarilor, respectiv magistraților. 

Totodată, Rareș Bogdan a atras atenția că parlamentarii trebuie obligați să renunțe la imunitate. 

"Am cerut și voi cere cu riscul să supăr pe oricine. În primele 30 de zile de la preluarea guvernării PNL este obligat să anuleze pensiile speciale în afara militarilor care merită respectul nostru și a magistraților. Toți ceilalți 150 de mii din totalul de 177 de mii trebuie să dispară din sistemul de pensii speciale pentru că nu există în România cetățean de rang 1 și de rang 2.

Așa cum trebuie să obligăm parlamentarii să renunțe la imunitate! Drepți toți în fața lui Dumnezeu și a cetățenilor! Nu există cetățeni de rang 1 și rang 2!", a spus Rareș Bogdan. 

Vedeți secvența video:

video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.