VIDEO Infractorul Liviu Dragnea, întâmpinat cum se cuvine la Botoșani: "Veniți cu noi, vă fură și pe voi!", "PSD, ciuma roșie!"


VIDEO Infractorul Liviu Dragnea, întâmpinat cum se cuvine la Botoșani: "Veniți cu noi, vă fură și pe voi!", "PSD, ciuma roșie!"

Infractorul Liviu Dragnea, alături de Viorica, continuă turneul minciunii prin țară. Președintele PSD se află vineri la Botoșani unde va susține de la ora 14:00 o conferință de presă. 

Câteva zeci de botoșăneni s-au arătat scandalizați de prezența mafiei în Botoșani și s-au adunat în fața Casei de Cultură a Sindicatelor unde scandează împotriva PSD. 

"Partid de hoți și de mafioți", "Dragnea, nu uita, Botoșaniul nu te vrea", "Justiție, nu corupție!" "Dragnea-Jilava!", strigă cei strânși la manifestație, potrivit botosaninews.ro.

Jandarmii sunt prezenți la fața locului pentru a preveni eventualele altercații dintre susținătorii PSD și manifestanții anti-PSD. 

VEDEȚI VIDEO AICI




„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.