Infractorul paralel atacă protestatarii ieșeni de la adăpost. Liviu Dragnea a avut parte de marșul funebru politic chiar în Moldova

Infractorul paralel atacă protestatarii ieșeni de la adăpost. Liviu Dragnea a avut parte de marșul funebru politic chiar în Moldova

Iașiul a căpătat reputația de capitală a protestelor anti-PSD cu ocazia zilei de sâmbătă, 20 aprilie. Concret, grupul infracțional organizat PSDragnea a participat la un miting la Teatrul Național Luceafărul, dar a avut parte de o surpriză și anume cea mai ostilă primire pe care avut-o până acum și culmea, chiar în Moldova unde PSD-iștii cred că dețin controlul. 

CITIȚI ȘI: VIDEO Infractorul Liviu Dragnea, întâmpinat cum se cuvine la Botoșani: "Veniți cu noi, vă fură și pe voi!", "PSD, ciuma roșie!"

Astfel, sute de ieșeni au scandat ore în șir împotriva lui Livache și a slugilor sale, gașca infractorilor fiind astfel nevoită să plece pe ușa din dos de frica protestatarilor. Pentru ca scena să fie completă, o fanfară a încercat să acopere protestatarii, dar a părut mai mult că îl conduc pe Dragnea pe ultimul drum, adică un marș funebru politic.  


"În imprevizibila, întortocheata, năucitoarea istorie politică a ultimelor trei decenii, usturătoarea palmă primita de găzar pe 20 aprilie la Iași va fi cea mai dură și dureroasă înfrângere a sa de până acum. Așteptăm cu interes viitorul congres... :)

Felicitări ieșenilor pentru curajul civic și simțul umorului! Felicitări fanfarei pentru minunatul marș funebru intonat azi!

Dedic acest text memoriei marelui, emblematicului poet ieșean Emil Brumaru", a scris polotilogul Vladimir Tismăneanu pe Facebook.

Redăm video cu fuga lui Dragnea:Precum câinii care latră numai din propriul țarc, Liviu Dragnea nu a avut curaj să se confrunte la fața locului cu protestatarii și a transmis seara un mesaj în care se războiește virtual cu ieșenii sătui de bătaia de joc a PSD. Infractorul paralel cu realitatea, neînțelegând magnitudinea celor întâmplate la Iași, a continuat meciul cu Klaus Iohannis insinuând că protestatarii de sâmbătă erau ai președintelul României și scriind o serie de aberații despre care apar semnale că nici votanții PSD nu le mai cred:

"Am câteva vești proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis și pentru cei care defăimează zi de zi România! Am fost astăzi la Iași alături de colegii mei și de simpatizanți ai PSD și oamenii știu adevărul! 

Iohannis și ai lui sunt din ce în ce mai nervoși. Vad că românilor începe să le meargă bine. Este singura explicație pentru modul în care acționează sistematic, mânați de ură împotriva propriului popor, pentru a bloca măsurile care aduc bunăstare.

Ei au închis spitale, noi le-am redeschis, am făcut investiții și facem în continuare. Numai în acest an avem 16 miliarde de lei în plus pentru sănătate față de ce a avut Cioloș. Noi am mărit salariile medicilor și tot noi vom construi și autostrăzile, cu toate piedicile pe care ni le pun.

Iohannis și ai lui sunt nervoși că fermierii români își primesc subvențiile la timp, că agricultura românească produce mâncare sănătoasă pentru români, că România a ajuns în guvernarea PSD pe primul loc la producția de porumb și floarea-soarelui în Europa. Când au fost ei la guvernare, fermierii români au stat nouă luni, un an, fără subvenții, iar Franța era pe primul loc la producția de porumb. 

Îți pui întrebarea legitimă: pentru cine acționează acești oameni, ce interese au? Eu nu cred că urmăresc interesele României, pentru că nu poți să urmărești binele românilor când acționezi împotriva lor. Ei promovează violența, ura și veninul și își doresc să fie țara dezbinată!

Aceasta este diferența fundamentală dintre noi și ceilalți. Noi suntem pentru o Românie stabilă, pentru o Românie sănătoasă, pentru o Românie bogată, care să devină din ce în ce mai puternică. Ei vor o Românie la cheremul altora, noi credem că România merită mai mult!", a scris infractorul paralel Liviu Dragnea pe Facebook.