Referendumul lui Dan Alexe: să execute Cătălin ”Mitralieră” Rădulescu munci în folosul societății, gol și purtând un nas de clown malefic?

Referendumul lui Dan Alexe: să execute Cătălin ”Mitralieră” Rădulescu munci în folosul societății, gol și purtând un nas de clown malefic?

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe explică de o manieră spumoasă, pe Facebook, că mult așteptatele întrebări pentru referendum ar fi trebuit formulate pe înțelesul poporetului (exemplele le puteți consulta mai jos), dar și că acestea s-ar fi cuvenit să fie asortate cu o alta, la care românii s-ar îngămădi să răspundă:  ”Sunteți de acord că <deputatul mitralieră> Cătălin Rădulescu trebuie să execute o serie de munci în folosul societății gol și purtând un nas de clown malefic?”.

Podul.ro vă prezintă postarea lui Dan Alexe:

”Întrebările pentru referendum:

— <Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?>

— <Sunteţi de acord cu interzicerea OUG în domeniul infracţiunilor?>

Iată o treabă elitistă și de mântuială. N-o să înțeleagă poporetul nimic din întrebări. Trebuia formulat:

— <Sunteți de acord ca Dragnea să scape de pușcărie?>

— <Sunteți de acord că banii și vilele, inclusiv cea din Brazilia, și celelalte proprietăți ilicite trebuie confiscate?>

Totul asortat de o coda:

-- <Sunteți de acord că ”deputatul mitralieră” Cătălin Rădulescu trebuie să execute o serie de munci în folosul societății gol și purtând

un nas de clown malefic?”.