Clotilde Armand așteaptă scuze din partea lui Ludovic Orban: „Un comunicat din partea TNL nu e de ajuns”


Clotilde Armand așteaptă scuze din partea lui Ludovic Orban: „Un comunicat din partea TNL nu e de ajuns”

Consilierul local USR al Primăriei Sector 1, Clotilde Armand, așteaptă scuze din partea președintelui PNL, Ludovic Orban, după incidentul de la Cluj-Napoca, unde doi tineri din TNL au împărțit pliante false în numele Alianței 2020 USR-PLUS.

CITIȚI ȘI: TNL-iști cu comportament de PSD-iști. Cei doi tineri care au vrut să saboteze USR-PLUS au fost dați afară

„S-ar cuveni niște scuze din partea lui Ludovic Orban pentru mizeria de la Cluj. Un comunicat din partea TNL nu e de ajuns. S-ar cuveni să ne explice conducerea PNL dacă a încurajat acest tip de campanie. Știți de ce? Pentru că adevărații adversari politici abia așteaptă astfel de momente iar electoratul devine și mai nehotărât”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Amintim că ieri au fost identificate cele două persoane exculse din TNL, care au împărțit pliante în numele USR-PLUS pe străzile din Cluj-Napoca.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.