DEZVĂLUIRE-șoc: ministrul Bădălău a TRĂDAT România de dragul Rusiei. SABOTEAZĂ finalizarea gazoductului BRUA

DEZVĂLUIRE-șoc: ministrul Bădălău a TRĂDAT România de dragul Rusiei. SABOTEAZĂ finalizarea gazoductului BRUA

Ministrul PSD-ist al Economiei – controversatul Niculae Bădălău, baronul de Giurgiu – a depus presiuni pentru a amâna termenele de finalizare ale gazoductului BRUA, care amenință supremația Gazprom în regiune, dezvăluie deputatul USR, Cristian Ghinea, prin intermediul unei postări pe Facebook.

După blocarea proiectelor de la Marea Neagră și creșterea masivă a importurilor de la Gazprom, această nouă manevră subterană a Guvernul PSD-ALDE  consolidează poziția energetică a Federației Ruse în regiune, România riscând să piardă 175 milioane euro, finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Cristian Ghinea.

”Trădarea se conturează

Au crescut masiv importurile de la Gazprom. Au blocat investițiile din Marea Neagră. Acum sabotează conducta europeană. PSD = trădare.

O informație care ajunsese la mine și acum se confirmă. E grav.

La presiunile ministrului Economiei, Nicolae Bădălău, termenele de finalizare ale proiectului gazoductului BRUA, care amenință supremația Gazprom în regiune, au fost amânate, deocamdată, cu un an.

Ticaloșia este maximă deoarece decizia nu a fost anunțață public. Somez Guvernul României să clarifice situația.

După blocarea proiectelor de la Marea Neagră este a doua mișcare a Guvernului PSD-ALDE pentru a consolida poziția energetică a rușilor în regiune. România riscă să piardă 175 milioane euro, finanțare nerambursabilă de la UE.

Missiya vypolnena, Gospodin Bădălău!”, scrie Cristian Ghinea.