VIDEO Maria Grapini minte de îngheață apele. Susține că nu a încercat să îi fure voturile lui Kovesi în Comisia LIBE, deși filmarea este evidentă


VIDEO Maria Grapini minte de îngheață apele. Susține că nu a încercat să îi fure voturile lui Kovesi în Comisia LIBE, deși filmarea este evidentă

Pe lângă faptul că este frecvent în război total cu limba română, europarlamentara Maria Grapini mai suferă și de mitomanie. Într-o emisiune la Antena 3, Sebastian Burduja, recenta achiziție a PNL, i-a amintit despre cum a încercat să o saboteze pe Kovesi după votul din Comisia LIBE ce viza nominalizarea candidatului pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European.

Reiterăm că Grapini a încercat să fure din voturile Laurei Codruța Kovesi, dar europarlamentara verzilor Judith Sargentini a oprit-o, așa cum veți revedea în video-ul încărcat de liberalul Rareș Bogdan, pe care-l puteți consulta la finalul articolului.

Deși filmarea este evidentă, Maria Grapini a transmis în emisiune că ar fi de fapt o înscenare a europarlamentarei olandeze, amenințându-l pe liberal că îl dă în judecată. Vă readucem aminte că mitomana Maria Grapini se află pe poziția 6 pe lista de candidați a PSD la europarlamentare.

Redăm dialogul dintrei cei doi:

Sebastian Burduja: Susținem sau nu un cetățean român pentru a fi procuror-șef în Europa? (...) Vă întreb. E o întrebare. PNL a decis să susțină un cetățean român.

Maria Grapini: Dar pe un criminal îl susțineți?

Sebastian Burduja: Doamna Grapini, eu am o nelămurire că tot ai fost în Comisie.

Maria Grapini: Ia spuneți.

Sebastian Burduja: Cum de revendicați un nou mandat de europarlamentar când ați subtilizat voturi la numărarea votului pentru prucorul-șef european?

Maria Grapini: Mințiți cu nerușinare! A fost o înscenare a olandezei. Domnule, nu mai vorbiți! Faceți o acuzație și vă dau în judecată pentru asta!

Sebastian Burduja: Sunt imagini.

Maria Grapini: Păi sunt imagini. În imaginile acelea la cele 50 de voturi care erau numărate, 22 și 2, ăăă, unul al neamțului și unul care era anulat ...

Sebastian Burduja: Îmi pare rău că nu v-am adus un calculator să vi-l fac cadou.


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.