EXCLUSIV Zegrean șterge pe jos cu ministrul Carmen Dan: comite un ABUZ INCALIFICABIL împotriva românilor care-l huiduiesc pe Dragnea

EXCLUSIV Zegrean șterge pe jos cu ministrul Carmen Dan: comite un ABUZ INCALIFICABIL împotriva românilor care-l huiduiesc pe Dragnea

Fostul președinte al Curții Constituționale – juristul Augustin Zegrean – susține, în exclusivitate pentru Podul.ro, că intenția ministrului Internelor, Carmen Dan, de a-i ancheta pe protestatarii anti-PSDragnea din Iași, Galați și Transilvania, deși aceștia nu au comis nici o infracțiune, reprezintă o tentativă de intimidare a tuturor românilor care nu votează PSD.  

De asemenea, juristul amintește cum s-a pretat să se comporte Carmen Dan, fostă secretară la Videle, cu prilejul mitingului Diasporei din 10 august: ”Când Jandarmeria a gazat și a bătut sute, mii de români pașnici în Piața Victoriei, pe 10 august, de ce nu a făcut Carmen Dan o analiză similară pentru a identifica brutele cu epoleți care au călcat oameni în picioare? S-au înregistrat nenumărate victime, iar violențele Jandarmeriei au fost amplu documentate video. De ce ministrul de Interne nu judecă acum cu aceeași măsură? Poziția părtinitoare este cât se poate de evidentă. E grav și abuziv ce se întâmplă”.

Podul.ro vă prezintă declarațiile lui Augustin Zegrean.

”Ce găsește de cuviință să facă acum ministrul Carmen Dan este un abuz incalificabil menit să-i intimideze pe toți românii care nu votează cu PSD.  E indamisibil să decizi politic anchetarea unor români a căror unică <vină> este aceea că l-au huiduit pe Liviu Dragnea, fiindcă e evident pentru toată lumea: protestatarii anti-PSD nu au comis infracțiuni, violențe.

Carmen Dan vrea să nu mai spună nimeni nimic rău despre partid – în rest, să-și facă de cap pretutindeni doar cei plătiți și aduși să-i aplaude pe PSD-iști sau să-i scandeze numele lui Liviu Dragnea.

După ce PSD și-a canalizat toate eforturile pentru a-i spăla și a-i salva de închisoare pe politicienii certați cu legea, iată că ministrul Carmen Dan găsește, acum, <marii infractori> ai României: protestatarii care l-au huiduit pe Liviu Dragnea și pe apropiații săi. Așa ceva este inadmisibil.

Când Jandarmeria a gazat și a bătut sute, mii de români pașnici în Piața Victoriei, pe 10 august, de ce nu a făcut Carmen Dan o analiză similară pentru a identifica brutele cu epoleți care au călcat oameni în picioare? S-au înregistrat nenumărate victime, iar violențele Jandarmeriei au fost amplu documentate video. De ce ministrul de Interne nu judecă acum cu aceeași măsură? Poziția părtinitoare este cât se poate de evidentă. E grav și abuziv ce se întâmplă”, a declarat Augustin Zegrean, în exclusivitate pentru Podul.ro.