VIDEO Ștefan Bănică Jr. cheamă românii la vot: Guvernarea PSDragnea e cea mai proastă pe care a avut-o România în ultima sută de ani!


VIDEO Ștefan Bănică Jr. cheamă românii la vot: Guvernarea PSDragnea e cea mai proastă pe care a avut-o România în ultima sută de ani!

Cântărețul Ștefan Bănică Jr. a lansat un îndemn către români de a ieși la vot la alegerile europarlamentare din 26 mai. Totodată, Ștefan Bănică a atacat virulent Guvernul PSDragnea menționând că este cel mai prost pe care l-a avut România în ultimii 100 de ani.

"Unde vreți să vă creșteți copiii? Ce vreți să învețe? Noi avem o responsabilitate. Trebuie să-l înveți că poate alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândiți la ce nu vă place, la ce detestați cel mai tare.

Te-ai dus și ți-ai făcut datoria. E ca și cum ți-ai aduna hârtia ta de pe jos, măcar ai conștiința curată că tu te-ai comportat civilizat. Du-te și votează!

Aceasta este cea mai proastă Guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. Am mai spus asta și într-un concert și m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simțit și e valabil și acum", a spus Ștefan Bănică Jr. într-un interviu pentru paginademedia.ro

Vedeți video de la 1:40: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.