Carmen Dumitrescu semnalează o mizerie a "aparatului de propagandă al neo-comunismului românesc": Antena 3


Carmen Dumitrescu semnalează o mizerie a "aparatului de propagandă al neo-comunismului românesc": Antena 3

Lipsa de scrupule a oficinelor de propagandă ale PSD e fără limite. Antena 3, postul TV al securistului Dan Voiculescu, s-a folosit miercuri seară de imaginea disidentei anticomuniste Doina Cornea în plină campanie electorală. 

CITIȚI ȘI: Apariție șocantă a fiului disidentei Doina Cornea la televiziunea de propagandă a securistului Dan Voiculescu

Jurnalista Carmen Dumitrescu de la publicația Liber în Teleorman a catalogat această situație ca fiind o "blasfemie" întrucât "o mizerie ca Antena 3, aparatul de propagandă al neo-comunismului românesc" se folosește "de imaginea Doinei Cornea în plină campanie electorală".

"Mă jucam eu cu telecomanda și, când ajung la Antena 3, o văd pe Doina Cornea. Fac ochii mari și mă uit... Doina Cornea povestește cum era bătută de milițieni pentru că lupta pentru libertatea de exprimare. Sinceră să fiu, mi se pare o mizerie ca Antena 3, aparatul de propagandă al neo-comunismului românesc, să se folosească de imaginea Doinei Cornea în plină campanie electorală. Eu înțeleg că rușinea e treabă de finețe. Dar asta mi se pare blasfemie. A doua mare blasfemie a anului, după aia în care Dragnea se compara cu Iisus în Săptămâna Mare", a scris Carmen Dumitrescu pe Facebook. 

De la 30:15 puteți asculta audio cu difuzarea Antenei 3 despre disidenta anticomunistă Doina Cornea:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.