EXCLUSIV: Ioan Rus îl DEMOLEAZĂ pe Dragnea: Candidatura lui la Cotroceni e o PROSTIE, o NEBUNIE care certifica LIPSA oricărei urme de bun simț!


EXCLUSIV: Ioan Rus îl DEMOLEAZĂ pe Dragnea: Candidatura lui la Cotroceni e o PROSTIE, o NEBUNIE care certifica LIPSA oricărei urme de bun simț!

Liderul de odinioară al așa-zisului Grup de la Cluj – l-am numit pe fostul ministru PSD-ist Ioan Rus, actualmente membru Pro România – îl desființează pe Liviu Dragnea, în exclusivitate pentru Podul.ro, avertizând că o eventuală candidatură a acestuia la Cotroceni certifică lipsa oricărei urme de bun simț, dar și absența vreunei logici politice.

 ”Dacă Liviu Dragnea va anunța oficial că va candida la președinție, și dacă chiar va ajunge să o facă, fiindcă are oarece probleme, situația și așa incendiară va degenera rapid, transformând România într-o gaură neagră. E bine și e important să ai o măsură în toate pe care le faci, dar, dacă Dragnea își va anunța candidatura, după toate câte a făcut și face, el depășește orice măsură. Că nu se face așa ceva din punct de vedere politic este evident, întrucât candidatura lui e o prostie, o nebunie care va distruge PSD, dar nu faci așa ceva nici dacă mai ai o minimă urmă de bun simț”, a explicat fostul ministru.

Podul.ro vă prezintă declarațiile lui Ioan Rus.  

”Aceasta este cea mai violentă campanie electorală la care am asistat în întreaga mea carieră politică: violență fizică, limbaj sub orice limite, tensiuni permanente, atacuri extreme, minciuni omniprezente, plătite cu sume consistente, și multe, multe populisme de cea mai ieftină speță. Liviu Dragnea și acoliții săi din conducerea PSD sunt principalii responsabili pentru această degenerare fără precedent a climatului politic și social. PSD guvernează extrem de prost, atacă în permanență Justiția și amenință să distrugă economia țării, într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat. Am văzut multe campanii electorale, dar aceasta le întrece pe toate, deși alegerile europarlamentare n-au mai suscitat niciodată o astfel de patimă.

Dacă Liviu Dragnea va anunța oficial că va candida la președinție, și dacă chiar va ajunge să o facă, fiindcă are oarece probleme, situația și așa incendiară va degenera rapid, transformând România într-o gaură neagră. E bine și e important să ai o măsură în toate pe care le faci, dar, dacă Dragnea își va anunța candidatura, după toate câte a făcut și face, el depășește orice măsură. Că nu se face așa ceva din punct de vedere politic este evident, întrucât candidatura lui e o prostie, o nebunie care va distruge PSD, dar nu faci așa ceva nici dacă mai ai o minimă urmă de bun simț.

Dincolo de aceste aspecte, eu cred două lucruri. În primul rând, puterea politică se va da partajat începând cu aceste alegeri. Oamenii au început să conștientizeze ce se întâmplă și faptul că votul e important. Datorită epocii Dragnea, electoratul nu va mai capota cu prea multă putere un singur pion politic, pentru a nu se mai ajunge la așa ceva. Și, în al doilea rând, sunt convins că a venit rândul unei noi generații tinere și educate să facă politică în România. Este deja mult prea târziu pentru PSD ca să se mai reformeze. Se duce în cap laolaltă cu Dragnea”, a declarat Ioan Rus, în exclusivitate pentru Podul.ro.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.