Marian Oprișan, primul baron care pune tunurile pe Dragnea în cazul unei catastrofe a PSD în alegeri


Marian Oprișan, primul baron care pune tunurile pe Dragnea în cazul unei catastrofe a PSD în alegeri

Primul baron care ascute săbiile împotriva lui Liviu Dragnea în cazul în care PSD va obține un rezultat catastrofal la europarlamentare este Marian Oprișan

Baronul de Vrancea îi atrage atenția lui Liviu Drangea că trebuie să plece de la conducerea partidului în cazul în care PSD obține sub 30%..

”Daca PSD ia sub 30% și pierde alegerile, atunci Dragnea trebuie sa demisioneze (...) Cine muncește mai și greșește. Cu programul nostru de guvernare trebuia să câștigăm alegerile”, a spus Marian Oprișan.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.