ÎCCJ l-a îngropat pe Dragnea. A fost CONDAMNAT


ÎCCJ l-a îngropat pe Dragnea. A fost CONDAMNAT

UPDATE

Președintele PSD a primit lovitura fatală. După ce a pierdut alegerile europarlamentare, iar baronii PSD pregăteau mazilirea sa, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Sentința este definitivă. 

Totodată, Olguta Șefu a primit achitare pentru abuz în serviciu și un an cu suspendare pentru fals intelectual. Mai mult, Valentina Marica a primit achitare pentru abuz, Constantin Balaban a fost achitat pentru abuz și a primit un an cu suspendare pentru fals intelectual, Gheorge Nicușor a fost achitat pentru abuz, dar condamnat 3 luni suspendare pentru fals intelectual. De asemenea, Adriana Botorogeanu a primit 2 ani cu suspendare, Rodica Miloș 3 ani cu suspendare, Ionel Marineci 3 ani cu suspendare și Bombonica Prodana a fost achitată.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Se apropie verdictul pentru Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Judecătorii de la ÎCCJ urmează să intre în deliberări, adică cele cinci judecătoare vor decide ce sentință va fi pronunțată în dosarul angajărilor fictive.

Azi nu vor mai avea loc nici audieri, nici pledoarii. Procesul s-a încheiat la termenul din 20 mai. În cursul zilei este așteptată comunicarea sentinței, anunță g4media.ro. Amintim că Liviu Dragnea este condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.