Dușmanul cormoranilor, agramatul Daea, pe făraș! Fratele lui Paul Stănescu, nr.2 în PSD, ar putea prelua Ministerul Agriculturii


Dușmanul cormoranilor, agramatul Daea, pe făraș! Fratele lui Paul Stănescu, nr.2 în PSD, ar putea prelua Ministerul Agriculturii

Publicația AgroIntel scrie că Petre Daea ar putea pierde Ministerul Agriculturii, fiind înlocuit cu deputatul PSD Alexandru Stănescu, fratele baronului de Olt Paul Stănescu.

Daea a ajuns ministru al Agriculturii și cu sprijinul baronului Paul Stănescu, dar, în ultimele luni, devenise un apropiat al lui Dragnea, pe care-l însoțea mereu în campania de promovare a produselor agricole românești.

AgroIntel scrie că ”ministrului Agriculturii i se reproșează de noua conducere a PSD că a fost preocupat mai mult să-l sprijine pe Liviu Dragnea până în ultima zi înaintea condamnării, ministrul apărând alături de liderul PSD inclusiv la emisiunile Viața Satului de pe TVR, și a fost mai puțin interesat de problemele fermierilor”. O analiză a activității lui Daea ar putea avea loc în curând.

În schimb, Paul Stănescu căzuse în dizgrația fostului lider social-democrat. El a revenit în conducerea PSD datorită relațiilor foarte bune cu Viorica Dăncilă, fiind numit președinte executiv.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.