Regimul Daddy i-a prins bine: Dragnea Junior se plimbă cu-n ceas de 12.500 de euro la mână


 Regimul Daddy i-a prins bine: Dragnea Junior se plimbă cu-n ceas de 12.500 de euro la mână

 În timp ce Liviu Dragnea stă în carantină, la pușcărie, fiul său, Valentin, a fost fotografiat plimbându-se relaxat, într-o ținută lejeră și purtând un ceas de aur Ulysses Nardin de 12.500 de euro.

„Fiul său, Valentin, a fost surprins în timp ce părăsea un cabinet de avocatură, el fiind însoţit de Irina Tănase, iubita ex-liderului PSD. Imaginile au frapat! Îmbrăcat lejer, fără o ţinută care să iasă în evidenţă, un accesoriu a arătat totuşi că Valentin provine dintr-o familie extrem de bogată.

La mâna stângă purta un ceas Ulysse Nardin Marine Chronograph, în a cărui componenţă există aur roz de 18 karate, modelul fiind evaluat la circa 12.500 de euro, sumă pe care un român de rând nu o câştigă într-un an de muncă. Producătorul orologiului există pe piaţă de peste 170 de ani şi este recunoscut ca fiind un brand de lux”, scrie Pro Sport.

În iunie 2018, Liviu Dragnea a vizitat fabrica Ulysses Nardin din Elveția, împreună cu mult mai tânăra sa iubită, Irina Tănase.

Recent, economica.net a arătat că Dragnea Junior este unul din marii latifundiari ai României.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.