Pleșoianu, prietenul lui Mircea Badea, anunță cine trebuie să preia PSD: Codrin Ștefănescu, Olguța Vasilescu și Șerban Nicolae


Pleșoianu, prietenul lui Mircea Badea, anunță cine trebuie să preia PSD: Codrin Ștefănescu, Olguța Vasilescu și Șerban Nicolae

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a scris pe Facebook cine ar trebui să conducă partidul celor trei trandafiri, după încarcerarea lui Dragnea.

„Îmi exprim public sprijinul pentru organizarea rapidă a unui Congres și pentru o nouă conducere a PSD, alcătuită din oameni precum Codrin Stefanescu, Șerban Nicolae, Lia Olguta Vasilescu și toți ceilalți colegi cu genunchii tari și cu discurs PUBLIC asumat! De asemenea, reiterez public și clar intenția mea de a candida la alegerile prezidențiale din acest an”, a trâmbițat Pleșoianu.

Fără să pomenească numele lui Dăncilă și Paul Stănescu, el a susținut că actuala conducere a PSD este una de „călăi”, „impostori” și „meduze”.

„Cât despre ce se întâmplă zilele acestea în PSD, lucrurile sunt simple: partidul a fost preluat de călăi ai oricărui principiu, de oameni din clei care se dedublează și își inventează azi versiuni noi care pornesc a se lupta cu versiunile lor de alaltăieri. Impostorilor, meduzelor nu am ce să le transmit”, a scris deputatul Pleșoianu.

Vă amintim că junele exaltat a bălăcărit pe Facebook actuala conducere a PSD și la numai două zile după încarcerarea triplului condamnat Dragnea, numindu-i pe Dăncilă&Co ”râme” și ”impostori speriați”. Potrivit surselor Podul.ro, Pleșoaianu va fi exclus în curând din PSD – mai multe detalii AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.