EXCLUSIV Culisele unei crize de nervi. De ce sare Pleșoianu la BEREGATA lui Dăncilă: baronii îi pregătesc EXCLUDEREA


EXCLUSIV Culisele unei crize de nervi. De ce sare Pleșoianu la BEREGATA lui Dăncilă: baronii îi pregătesc EXCLUDEREA

Junele pesedist și exaltat Liviu Pleșoianu sare la beregata noii conduceri a PSD, pe Facebook, catalogându-i pe Dăncilă&Co ”râme” și ”impostori fricoși” care ar fi predat partidul… statului paralel.

Potrivit surselor Podul.ro, Pleșoianu – parașutat în PSD de Antena 3 și Liviu Dragnea – e conștient că actuala conducere nu numai că nu-l suportă absolut deloc, dar și că urmează să-l excludă pe ușa din dos. Pleșoianu ține de organizația PSD București, pe unde nu trece și nici nu-și plătește cotizația, deși îi bălăcărește și îi acuză fără acoperire pe toți inamicii pușcăriașului Dragnea.

Vă prezentăm caraghioasele bălăcăreli revărsate de junele Pleșoianu (mare, mare iubitor de ”Răsărit viu” și star Sputnik), care solicită organizarea de urgență a Congresului pentru a-i surclasa pe dușmanii epocii Dragnea - ce mai, noaptea minții:

”Nu <am fost plecat nouă ani> din galaxie, precum doamna Dăncilă. Am fost pe aici, pe meleaguri. Și știu exact din cine e constituit <statul paralel> și cum funcționează. Ca atare, fără sofisticării, le spun ferm celor care s-au cocoțat la vârful PSD: lupt cu voi până la capăt! Ați predat cu arme și muniții acest partid! V-ați predat acelui stat paralel care, desigur, nu există, dar care vă face să vi se dezlege brăcinarii și să rămâneți fără izmene! Un partid fără izmene, asta e acum PSD-ul condus de voi, impostorilor!

Aveți curaj să faceți congres acum? Hai să vă vedem, principialilor! Aveți curaj să mă înfruntați PUBLIC în fața oamenilor care ne-au votat și în 2012, și în 2016 cu speranța că vom fi oameni de fier, nu oameni de mămăligă!? Eu lor le sunt fidel, nu vouă, impostori fricoși!

PSD e un partid capturat acum. Alături de oameni, îl vom elibera de voi. Hai, Congres! Dacă nu-l organizați, înseamnă că vă e frică să ne înfruntați...

Fie să FIM oameni, nu râme!”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.