Semnalul de alarmă al unui consilier general: "Firea ne va îndatora de ne vor merge fulgii!"


Semnalul de alarmă al unui consilier general: "Firea ne va îndatora de ne vor merge fulgii!"

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, înaintea CEx-ului Partidului Social Democrat că Primăria Capitalei este în faliment nedeclarat.

"Eu sunt mult mai preocupată în acest timp de faptul că atât primăria Capitalei și de sector au un buget mult mai mic, decât cel prognozat. Îmi pare rău că dintre colegii mei primari m-au lăsat să mă bat singură cu știți dumneavoastră cine. Pentru că probabil unii s-au bucurat că s-au tăiat bani de la Primăria Capitalei, dar acum toți suntem în faliment nedeclarat. În momentul în care nu mai poți să îți asiguri funcționarea, activitatea curentă", a declarat Gabriela Firea.

În acest context, consilierul general al Primăriei Capitalei, liberalul Ciprian Ciucu, a atras atenția că Gabriela Firea va alege să împrumute bani pentru Primăria Capitalei, dar îndatorarea cetățenilor nu se va face pentru investiții, ci "ca să-și acopere ea găurile din buget făcute cu fimele municipale, cu pomenile de toate felurile, cu voucherele, cu statuie, cu spectacolele, s.a.m.d.".

"Știți de ce mi-e frică? De îndatorare!

PMB are actualmente un grad de îndatorare suportabil, de 5%. 

Problema este că iresponsabila din fruntea Primăriei, ca să nu ne bage în faliment, ne va îndatora de ne vor merge fulgii, ca să-și acopere ea găurile din buget făcute cu fimele municipale, cu pomenile de toate felurile, cu voucherele, cu statuie, cu spectacolele, s.a.m.d.

Nu că ne-am îndatora pentru vreo investiție / infrastructură care să ne rămână și să ne facă viața mai bună. Nu... ci pentru prostiile ei!

Dați mai departe ca să se știe și să rămână zis!", a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.