Cele mai DEMENTE execuții ordonate de Kim Jong-un: de la rude spulberate cu TUNUL la inamici devorați de piranha


  • ACP
  • Jun 17, 2019 15:51
  • 5960
Cele mai DEMENTE execuții ordonate de Kim Jong-un: de la rude spulberate cu TUNUL la inamici devorați de piranha

După ce l-a întâlnit pe Vladimir Putin, președintele Chinei – Xi Jinping – efectuează, săptămâna aceasta, o vizită oficială în Coreea de Nord, continuând astfel turneul de pregătire a întâlnirii G20 din Japonia, care va avea loc la sfârșitul lunii.

Războiul comercial al Americii împotriva Chinei este unul dintre principalele puncte pe agenda întâlnirii de la Osaka, iar președintele Chinei are mare nevoie să nu pară singur ori lipsit de pârghii geopolitice importante în fața președintelui Americii, Donald Trump. Vizita în Coreea de Nord reafirmă influența Beijingului într-o țară pentru care America a consumat multă energie cu scopul declarat de a o face să renunțe la armele nucleare.

Cadoul lui Xi Jinping pentru dictatorul nord-coreean – Kim Jong-un – a fost deja prezentat: zeci de refugiați nord-coreeni din China au fost arestați și trimiși înapoi în țară, unde vor fi judecați și condamnați, posibil la moarte – mai multe detalii AICI.

Este binecunoscută plăcerea tânărului Kim Jong-un de a ordona execuții din cele mai crude împotriva propriului popor și chiar a propriilor rude. Dacă nord-coreenii simpli sunt executați public, prin împușcare, de către un pluton de execuție format din trei trăgători care au alocate câtre trei focuri fiecare, sau prin spânzurare, rudelor președintelui sau demnitarilor de rang înalt li se aplica cele mai crude execuții care pot fi imaginate de mințile bolnave ale unor criminali genocidari. Astfel, Jang Song-thaek, un unchi al președintelui nord-coreean a fost executat cu tunul antiaerian, în fața familiei și a unui număr mare de subordonați, după ce a fost obligat să vadă la rândul lui execuția a doi dintre subordonații săi apropiați dusă la îndeplinire tot cu arme antiaeriene de mare calibru – mai multe detalii AICI.

În felul acesta au fost executați și 11 muzicieni tineri, în fața unui stadion plin cu spectatori aduși cu forța, iar trupurile tinerilor lovite de proiectilele de mare calibru au fost pulverizate pe rând, acoperind împrejurimile cu sânge și bucăți din trupurile lor. O fotografie făcută de un satelit american în 2014 arată scena execuției – șase arme antiaeriene sovietice îndreptate către un grup de oameni, de la aproximativ 30 de metri de ei.

O Sang-hon, un apropiat al rudelor sale, adjunct în Ministerul Securității Publice, a fost executat cu aruncătorul de flăcări – AICI –, iar despre unul dintre generalii nord-coreeni se știe că a fost lichidat într-un mod și mai bolnav – după ce i-au fost crestate mâinile și picioarele, a fost aruncat într-un bazin plin cu pești piranhas, care l-au devorat de viu – mai multe detalii AICI.  În alte cazuri, inamicii sunt devorați de câini dresați.

Cu Putin și cu acest personaj cu evidente apucături genocidare, Kim Jong-un, dictatorul Coreei de Nord, este aliat președintele Chinei, Xi Jinping, împotriva Americii, iar asta ar trebui să lămurească pe orice om întreg la cap că și China este o țară care trebuie evitată atât cât e posibil. Împotriva Chinei – care își ține cetățenii captivi sub talpa unui regim totalitar comunist, care are lagăre de muncă unde ține închise milioane de victime nevinovate, țară care este natural atrasă de cele mai rele și criminale regimuri politice din lume – luptă administrația Trump. Așa fiind, tot se găsesc unii care, în numele libertății, să condamne poziția actuală a Americii față de China și măsurile pe care le ia Donald Trump împotriva Chinei și a aliaților săi – mai multe detalii AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.