Prețul incompetenței și al dezastrului: Șeful companiei de drumuri și autostrăzi, Narcis Neaga, a încasat 4700 de euro pe lună!


Prețul incompetenței și al dezastrului: Șeful companiei de drumuri și autostrăzi, Narcis Neaga, a încasat 4700 de euro pe lună!

Directorul Companiei Naționale de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră (CNAIR), Narcis Neaga, și-a publicat, în noua declarație de avere, salariul încasat pe 2018, din data de 7 mai, când a preluat, pentru a 2-a oară, conducerea companiei: 179.134 de lei.

Un calcul arată că el a încasat, în medie, circa 4700 de euro pe lună.

Inițial, Narcis Neaga își secretizase salariul, dar, după ce presa a semnalat această ilegalitate, a corectat-o.

El a mai fost director al companiei de drumuri și autostrăzi și-n perioada 2013-2015.

Premierul Dăncilă amenință din decembrie 2018 că îl dă afară – ea a afirmat că va fi concediat dacă nu deschide 100 de kilometri de autostradă în 2018, și s-au inaugurat sub 70 de kilometri – dar nu s-a întâmplat nimic. Duminică seara, la Antena 3, ea a invocat din nou posibilitatea schimbării lui Narcis Neaga.

El era director al acestei companii și în noiembrie 2014, când Ponta a inaugurat un segment de autostradă care, după scurt timp, a fost închis pentru că exista riscul unei surpări masive.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.