Bravo, CFR! Trenurile groazei din Timișoara au ajuns la Mangalia, după o călătorie de 30 de ore


Bravo, CFR! Trenurile groazei din Timișoara au ajuns la Mangalia, după o călătorie de 30 de ore

Cele două trenuri pornite duminică după-amiază din Timișoara către Mangalia au ajuns la destinație abia în cursul dimineții de marți, după o călătorie de coșmar care a durat aproximativ 30 de ore.

Potrivit digi24.ro, cele două garnituri devenite pe drum, din cauza condițiilor meteo extreme, una singură, au reușit să ajungă la Mangalia marți, în jurul orei 1.

Garniturile au pornit duminică, la 17.30, respectiv 19.30 din Timişoara, dar s-au oprit la Drobeta Turnu-Severin din cauza inundaţiilor. Trenurile au fost întoarse apoi, împreună, la Lugoj pentru a continua drumul pe altă rută.

„Am stat vreo două -trei ore pe acolo, până s-au răzgândit ce să facă cu noi. Şi atunci au făcut un cuplaj cu garnitura cealaltă de la 5.30 şi am plecat către Lugoj. Am fost anunţaţi că mergem înapoi către Lugoj, ceea ce nu mi se părea normal”.

Călătorii au rămas în vagoane şi abia luni dimineaţă, la ora 8, au plecat spre Mangalia. Printre ei se aflau şi 40 de copii care mergeau în tabără, la Costineşti.

SURSA foto: Digi24.ro

CITEȘTE ȘI: BĂTAIE DE JOC! Sute de oameni, printre care zeci de copii, stau în tren de mai mult de 24 de ore și încă nu au ajuns la destinație

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.