Radu Mazăre a fost transferat temporar la penitenciarul Poarta Albă pentru audierile la DNA Constanța


Radu Mazăre a fost transferat temporar la penitenciarul Poarta Albă pentru audierile la DNA Constanța

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost transferat temporar la penitenciarul Poarta Albă pentru a fi audiat în patru dosare de la DNA Constanța, în care acesta nu a dat explicații pentru că era în Madagascar.

Fostul edil al Constanței este audiat astăzi la DNA Constanța. El este acuzat de procurori, în unul dintre cele patru dosare, de complicitate la abuz în serviciu împreună cu actualul primar, Decebal Făgădău, și alți funcționari publici din instituție.

Procurorii susțin că suspecții au eliberat ilegal autorizațiile necesare pentru construirea unui bloc pe plaja din Mamaia, chiar în centrul stațiunii.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.