Viorica îi calcă pe urme lui Carmen Dan și ia în calcul să-l viziteze pe Dragnea în pușcărie: Să dăm dovadă de un aspect pozitiv!


Viorica îi calcă pe urme lui Carmen Dan și ia în calcul să-l viziteze pe Dragnea în pușcărie: Să dăm dovadă de un aspect pozitiv!

Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă la Călărași că nu l-a vizitat momentan pe Liviu Dragnea în închisoare, dar ia în considerare acest aspect și, totodată, fiecare social-democrat ar trebui să procedeze la fel. 

”Uman, cred că e normal ca fiecare dintre noi să dea dovada de un aspect pozitiv și, dacă va fi să îl vizitez pe președintele Dragnea, eu cred că fiecare coleg va face asta. A condus acest partid și fiecare președinte al acestui partid, cu bune cu rele, a condus o perioadă acest partid”, a spus premierul. 

Amintim că inclusiv minsitrul de Interne, Carmen Dan, a precizat în data de 16 iunie la Antena 3 că ia în calcul să-l viziteze pe Liviu Dragnea în pușcărie, căci nu este din categoria celor care se dezic ușor de trecut. 

CITIȚI ȘI: Carmen Dan spune că și-ar dori să-i facă o vizită la pușcărie „domnului președinte”. Cum a vrut Liviu Dragnea s-o facă premier după Tudose pe fosta sa colegă de apartament din Alexandria

„Bineînţeles că iau în calcul această posibilitate, eu nu sunt din categoria celor care se dezic, în ultima vreme am văzut, din păcate, chiar din partid care se dezic de ceea ce a fost înainte. (...) Liviu Dragnea are un merit extraordinar, Liviu Dragnea a ținut acest partid unit", a menționat Carmen Dan la acea vreme. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.