Cinicul de la CNAS trebuie să plece! Osmanovici, ex-Antena1, ar trebui demis după declarația care dă fiori de groază României


Cinicul de la CNAS trebuie să plece! Osmanovici, ex-Antena1, ar trebui demis după declarația care dă fiori de groază României

Declarația halucinantă a purtătorului CNAS, Daniel Osmanovici, care,  în contextul nefuncționării de peste 18 zile a cardurilor de sănătate și a riscului unor decese pe fondul acestui blocaj, replica aiuritor la RFI că „oamenii mor oricum, şi cu, şi fără sistem”, ar trebui să conducă la demisia sau demiterea acestuia, sunt de părere cei mai mulți dintre utilizatorii de Facebook care distribuie masiv, de ieri, cinismul revoltător al reprezentantului statului. DECLARAȚIA integrală AICI

Jurnalistul Răzvan Chiruță, Newsweek: „Daniel Osmanovici mai e purtător de cuvânt la Casa Națională de Sănătate?

Mă gândesc că dacă el e suficient de nesimțit să nu-și dea demisia (a demonstrat-o prin cinica declarație de ieri „Oamenii mor oricum, și cu, și fără sistem”), poate președintele CNAS, Răzvan Teohari Vulcănescu, va avea decența să îl demită.

Ca minim gest din partea uneia dintre cele mai corupte instituții din România.”

Clotilde Armand, europarlamentar USR: „Sistemul cardului de sănătate nu funcţionează de peste două săptămâni. Știți ce ne spune purtătorul de cuvânt CNAS? Ne spune așa: "Oamenii mor oricum, şi cu, şi fără sistem". Îi solicit public demisia d-lui Daniel Osmanovici. El poate trăi și fără această funcție.”

Vlad Voiculescu, membru PLUS și fost ministru al Sănătății: „Sunt trei săptămâni de când cardul de sănătate, cu tot sistemul din spatele lui, nu mai funcționează deloc. Bine n-a funcționat niciodată.

Nici un oficial - cu excepția nefericitului care trebuia să își ia zborul de mult din funcția de purtător de cuvânt - nu oferă nicio borbă, nicio explicație, nicio măsură, nicio asumare, nicio demisie. Dacă se va rezolva, nu știm. Dacă le pasă, nu știm. Știm doar că din 2012, PSD (sau hibridul USL) are frâiele sănătății iar în interiorul instituțiilor, putregaiul este deja insuportabil. Și mai știm ce ne spune poezia:

„Partidul e-n toate
E-n cele ce sunt
Și-n cele ce mâine vor râde la soare
E-n pruncul din leagăn
Și-n omul cărunt,
E-n viața ce veșnic nu moare.” (George Lesnea)”

 SURSA FOTO: Osmanovici/facebook

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.